Velkommen til Sdr. Grønkær

Landkøkken       Gårdbutik       Bed & Breakfast

I den ene længde finder du vores gårdbutik med fokus på økologiske, håndlavede og lokale varer. På hylderne finder du derfor, udover vores egne grøntsager, alt fra sæbenødder og hjemmestrikket karklude til øl, syltetøj, saft, stenkværnet mel og meget mere. I samme længe findes en hyggelig ferielejlighed med plads til 10 personer. I den anden længde er der indrette industrikøkken som huser Landkøkkenet. Her tilberedes mad af gode råvarer til både små og store selvskaber.

Gårdbutik


Lille butik med stort grønt hjerte.

 

NB. Vi kører på lavt blus i årets første måneder, det betyder at vi ikke løbende fylder op på hylderne, Men butikken er stadig åben, er vi her ikke, er det som altid selvbetjening  


I vores butik kan du altid finde mange spændende produkter med alt fra sæsonens grønt til lokale specialiteter og pleje- /rengørings-produkter. Vi er altid på udkig efter nye lokale, økologiske og miljø-rigtige varer af høj kvalitet.


Åbningstider:

Hver dag: 9-18

mulighed for selvbetjening

Læs mere

Bed & Breakfast


Den gamle svinestald er udover at huse gårdbutikken også indrettet som  ferielejlighed. Der er plads til den store familie på op til 8 personer, fordelt på 2 soveværelser og sovesofa i stuen.

Man lejer hele lejligheden og har derfor alle 120m2 for sig selv, om man er to eller flere

Lejligheden er smagfuldt indrettet med respekt for stedet og de gamle hvælvede lofter. Der er trægulve i alle soverum og brændeovn i opholdsstuen til de kolde vinteraftner. Man kan nyde aftensolen i egen have, eller gå en runde på ejendommen og hilse på gårdens dyr

Læs mere

.


Landkøkken


Det er med stor glæde at vi nu kan tilbyde lækre retter fra Sdr. Grønkær Landkøkken.

Vi laver mad med passion, af gode råvarer, så vidt muligt økologisk og fra egen/lokal avl. Bestil her til din næste fest eller gæstemiddag (min. 6 pers.)


Vi laver alt fra tapas og grill-behør  til brunch og kagebord. Kontakt os for en snak om din næste madoplevelse, eller tjek vores mange spændende menuer på siden


kontakt@gronkaer.dk el. 20160676Læs mere

Historien bag....

I 2012 forelskede vi os i denne smukke 4 længede gård med de harmoniske udhuse og det 100 år gamle stuehus.

Vi flyttede derfor vores lille familie på 4 fra Århus til Vest-jylland. Siden er er der kommet 2 børn mere og derudover både grise, høns, køer og ænder og vi har ikke fortrudt et øjeblik!

Den ene længe er omdannet til B&B og kan lejes som en hel lejlighed/feriehus med plads til 10 personer.

I sommeren 2016 åbnede vi op for gårdbutikken i den gamle grisestald, som i dag fremstår hyggelig og indbydende med rå hvælvede lofter og et stort udbud af forskellige spændende produkter med alt fra pleje og rengøring til kaffe, øl og selv-følgelig egne friske økologiske grøntsager. Vi bestræber os på kun at sælge kvalitetsprodukter og så vidt muligt økologiske, danske og miljøvenlige.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på sdr. Grønkær.......