FESTMENU 2019

Festtiden er over os og der er mange beslutninger at tage omkring den store fest. Hos Sdr. Grønkær Landkøkken kan vi hjælpe dig med menuen. Nedenfor ser du en række menuer med forskelligt indhold og smagsoplevelser. Det er forholdsvis klassiske menuer med forret, steg med tilbehør, dessert og natmad som tilvalg. Som altid stræber jeg efter at bruge årstidens bedste råvarer. Ønsker du en anderledes og lettere menu kan du f.eks vælge en af vores tapasmenuer. Det er også muligt blot at bestille tilbehør som salater, kartofler, brød og tærter til f.eks. grillgris. Og endelig kan du selv sammensætte din menu  på siden "mix-selv-menu".

Som udgangspunkt anrettes det hele på fade klar til at sætte på buffetbordet i service der skal returneres senest 1 uge efter afhentningsdatoen.

Har du ønsker til menuen, portionsanretning eller leveringen er du altid velkommen til at kontakte mig.


min. 12 kuverter

pr. kuvert

195,-

Festmenu1

 

Forret:

  • Tunmousse med rejer og hjemmebagt brød

 

Hovedret:

  • Porchetta- italiensk inspireret rullesteg m. persille og hvidløg
  • Halve bagte kartofler
  • Rødvinssauce
  • Rødbedesalat med feta, grønt & kerner

 

Dessert:

  • Merengsbund pyntet med flødeskum, chokolade og frisk frugt/bær

 

Festmenu 4

 

Forret:

  • spinatroulade med laks eller serranoskine
  • Hjemmbagt brød

 

Hovedret:

  • Oksecuvette m. whiskeysauce
  • Halve bagte kartofler
  • Lune grøntsager f.eks. løg, tomat, squash & bønner
  • Tærte med porre/bacon
  • Hvidløgsflûte

 

Dessert:

  • Mazarinbund med bærmousse

pr. kuvert

235,-

pr. kuvert

215,-

Festmenu 2

 

Forret:

  • Røget laks med æble/peberrodstopping
  • hjemmebagt brød + smør

 

Hovedret:

  • Lammesteg
  • Flødekartofler
  • Bønnesalat med cherrytomater, feta og rødløg
  • Tzatziki

 

Dessert:

  • Bærtærte med creme fraiche

 

pr. kuvert

49,-

Natmad

 

  1:

  • Brød/boller med 1xost og 1xpålæg, lidt grønt og smør

  2:

  • Trekantsandwich med 2 forskelligt slagsfyld f.eks æggesalat og skinke/ost

 

  3:

  • Suppe f.eks. kartoffelsuppe, løgsuppe eller gulerodssuppe hertil knasende topping og hjemmebagt brød

 

pr. kuvert

215,-

Festmenu3

 

Forret:

  • Hel varmrøget laks med grønt og persillecreme
  • Hjemmbagt brød

 

Hovedret:

  • Marineret kalkunbryst
  • Paprikasauce
  • Lun kartoffelroulade
  • Broccolisalat med tranebær & rødløg

 

Dessert:

  • Kraftig chokoladekage med chokoskum og frisk frugt/bær

 

OBS. Vær opmærksom på at der løbende kan ske ændringer i menusammensætningen

Sdr. Grønkær Landkøkken

Grønkærvej 33, 7660 Bækmarksbro

Tel : 2016 0676

E-mail: kontakt@gronkaer.dk