JULEMENU


Så er det jul igen! Og med den følger julefrokosterne med familie, venner og kollegaer. Lad mig hjælpe med menuen, så du blot skal stå for den gode stemning.

Nedenfor ser du eksempler på juleanretninger både de traditionelle, men også en alternativ version. jeg er som altid åben for ønsker og ideer, så vi sammen kan sammensætte lige netop den menu der passer til dig og dit selskab. Husk at vi i gårdbutikken har både snapsen til sildene og spændende øl fra Klosterbryggeriet.

Glædelig JUL!

JUL 1

En simpel juleanretning af gode råvarer


Består af: marineret sild og hjemmelavet karrysalat, lun leverpostej med rødbeder og baconknas, ribbensteg med rødkål, 2 oste med druer, mandler og syltet rødløg samt lyst brød, rugbrød og smør.


KR. 109


JUL 2

En klassisk julemenu som vi kender den


Består af: JUL 1 + røget laks med æg og sød sennep, rullepølse med italiensk salat, sylte med rødebede og sennep samt æg og rejer.

Bestil til min. 25 kuverter og få en gratis flaske snaps med fra Niels&Sinne

KR. 215

JUL 3

En klassisk lun julebuffet med det hele


Består af: JUL 1 + fiskefilet med remo, tarteletter med høns og asparges, lun medister med frisk rødkålssalat samt valgfri dessert
KR. 189

JUL 4

Den utraditionelle julemenu


Forret: røget laks med æble/peberodstopping og flûte

Hovedret: italiensk inspireret rullesteg hertil lun perlebygsalat med rødbede og rosmarin, grønkålssalat med æbler samt ovnstegte kartofler og sauce.

Dessert:  panna cotta med kirsebær

KR. 20

JUL

Den søde afslutning


Vælg mellem:

  • Traditionel Ris a la mande og kirsebærsovs
  • Panna cotta med kirsebær
  • Chokoladebombe med flødecreme
  • mandelkage med appelsin/rom creme

Tel : 2016 0676

E-mail: kontakt@gronkaer.dk

Sdr. Grønkær Landkøkken

Grønkærvej 33, 7660 Bækmarksbro